Цхина Ханд Санитизер фабрика и произвођачи | Заштита руку

Средство за дезинфекцију руку

Кратак опис:

Инстант антибактеријски гел за дезинфекцију руку 75% алкохол: : Гел Састојци: Хлороксиленол (пцмк) 0,27-0,33% (в / в), вода, пропилен гликол, етанол 75% ± 5% (в + в), карбомер 100мл / флаша


Детаљ производа

Инстант антибактеријски гел за
75% алкохол
: : Гел
Састојци: Хлороксиленол (пцмк) 0,27-0,33% (в / в), вода, пропилен гликол, етанол 75% ± 5% (в + в), карбомер
100мл / флаша


  • Претходно:
  • Следећа: